Michelinstjerne til Jylland

 

 


 

Munkebjerg Hotel har ansat en af Danmarks bedste kokke

Michael Munk har vundet flere priser – bl.a. Den Nordiske kokke konkurrence Linie Award i 2007.

 

Vi er utroligt stolte over at kunne fortælle, at vi har ansat en af Danmarks bedste kokke, der skal hjælpe os med at indføre
Michelin principperne. Michael Munk har bl.a. været med til at skaffe Restaurant AOC i København en Michelinstjerne efter
ni måneders eksistens. Han har desuden vundet flere priser – bl.a. Den Nordiske kokke konkurrence Linie Award i 2007.


Derfor ved han godt, hvad der skal til for at arbejde efter Michelin principper. Ingredienserne er hårdt arbejde, alternative
løsninger og et ekstremt godt team. Det er en vanskelig opgave for en gourmetrestaurant med plads til 40 gæster,
og måske en endnu vanskeligere opgave for et hotel med stordrift og plads til 600 gæster. Men direktør René Sørensen
overlader gerne opgaven til den nye souschef, der tidligere har været ansat på vores Restaurant Tree-Top.

”Han er en fantastik fyr, der er nem at arbejde sammen med, og det er spændende for os at få ham tilbage,” siger René Sørensen.
”Han er meget motiveret for at arbejde videre med de principper, som han har udarbejdet på en lille á la carte restaurant,
så de også kan fungere i en stordrift. At vi kan profitere på det er jo helt utroligt.”

 

Vi glæder os til at byde velbekomme